Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V. [ Beta ]

25. 07. 2022. 17:55 >> 17:53

POJAČANJE ZA RADONJIĆA

Jorgos Kalaicakis se vratio u Panatinaikos

Košarkaški klub Panatinaikos saopštio je danas da je Jorgos Kalaicakis novi igrač tog kluba.

Ovaj 23-godišnji košarkaš je u Panatinaikos stigao iz Oklahome za koju je prošle sezone u NBA ligi odigrao samo četiri utakmice i prosječno beležio 17,5 poena, 3,3 skoka i 2,5 ukradene lopte.

Kalaicakis je sa timom koji će sa klupe predvoditi Dejan Radonjić potpisao dvogodišnji ugovor.

On je, takođe, igraio i za Milvoki u NBA ligi, kao i za Viskonsin i Oklahomu u G ligi.

Kalaicakis će tako treći put u karijeri igrati za Panatinaikos pošto je dres tog kluba nosio od 2015. do 2019. godine, a potom i u sezoni 2020/21.

"Veoma sam srećan što sam se vratio u Panatinaikos. Ne želim mnogo da govorim, daću sve od sebe da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve", rekao je Kalaicakis.

Panatinaikos je ranije ovog mjeseca potpisao ugovor sa njegovim bratom blizancem Panajotisom Kalaicakisom.

"To je bio san za mene i Panajotisa, da jednog dana zajedno igramo u Panatinaikosu. Radujemo se što ćemo igrati u zelenom dresu, dajući sve od sebe svaki dan", naveo je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније