Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

08. 08. 2022. 17:19 >> 17:16

NEOČEKIVANA ODLUKA

Pešić precrtao Teodosića u kvalifikacijama za SP i na EP

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić ne računa na kapitena Miloša Teodosića za predstojeće utakmice sa Grčkom i Turskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, kao ni za Evropsko prvenstvo.

Svakako iznenađujuća je odluka selektora da se već u ovoj fazi priprema zahvali najiskusnijem reprezentativcu Srbije, koji je u A selekciji već 15 godina.

To je prvi put da je Teodosić precrtan sa spiska reprezentacije Srbije.

On nije nastupao na Evropskom prvenstvu 2013. i 2017. godine zbog povreda, kao i na Svjetskom prvenstvu u Kini 2019.

Učestvovao je u osvajanju srebra na Svjetskom prvenstvu u Madridu 2014. godine i na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru dvije godine kasnije.

Teodosić je kod Pešića odigrao dvije utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, na startu u pobjedi nad Letonijom i u porazu od Belgije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније