Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

11. 08. 2022. 18:47   >>  18:44

SELEKTOR CRNE GORE

Radović: Utakmica sa BiH prioritet, očekujem atmosferu kao protiv Francuske

Za Crnu Goru je apsolutni prioritet utakmica sa Bosnom i Hercegovinom, kazao je selektor našeg nacionalnog košarkaškog tima Boško Radović.

On je u intervjuu "Sport klubu" kazao da pripreme teku po planu, osim poveda Nikole Ivanivića i Marka Todorovića.

“Za sada sve ide po planu, ako izuzmemo dva jaka udarca koja smo dobili u vidu povreda Nikole Ivanovića i Marka Todorovića. Stigli su Simonović, Dubljević i Peri, nastavljamo sa još jačim radom, imamo vremena do utakmice sa Bosnom i Hercegovinom, koja je u ovom momentu apsolutni prioritet. Nadam se da će nas povrede mimoići, očekujem da će atmosfera biti isti kao što je bila protiv Francuske”, kazao je Radović.

On se osvrnuo na taj duel sa BiH koji bi mogao da bude jedan od ključnih za odlazak na Mundobaset.

“Bosna i Hercegovina stiže u Podgoricu u komletnom sastavu, ali nikada nismo gledali u tuđe dvorište. Nastojimo da maksimalno spremni i fokusirani dočekamo meč koji je od ogromnog značaja kada je plasman na Mundobasket u pitanju. U ovom momentu mogu da obećam da ćemo dati maksimum, da ćemo se boriti za svaku loptu i pedalj terena, kako bi na krilima navijača stigli do pobede. Ono što nam ne treba su pritisak i euforija, jer se kvalifikacije za Mundobasket nastavljaju i poslije duela sa Bosnom i Hercegovinom, koja je prioritet i kojoj je sve podređeno u ovom trenutku”, kazao je Radović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније