Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

25. 08. 2022. 17:02 >> 17:00

KAKAV PEH ZA RUKIJA

Holmgren propušta cijelu sezonu nakon povrede iz duela sa LeBronom

Drugi pik ovogodišnjeg NBA drafta koga je birala Oklahoma, Čet Holmgren propustiće cijelu sezonu 2022/23. zbog povrede stopala.

Bivši košarkaš Univerziteta Gonzaga je trebalo da bude ogromno pojačanje za ekipu OKC-a, ali se povrijedio na Pro AM turniru, i to nakon sudara sa ni manje ni više nego LeBronom Džejsmsom.

Postoje indicije da je kriv parket u dvorani gdje se igrao basket turnir, koji je pod patronatom bivšeg NBA igrača i dvostrukog osvajača nagrade "Najbolji šesti čovjek lige" Džamala Kroforda, zbog toga što je u pitanju podloga od tvrdog drveta, pa parket zbog loše venitlacije u sali brzo postane klizav.

 

Učešče u PRO AM turniru su pored Holmgrena i Džejmsa uzeli i druge NBA zvijezde, kakve su Džejson Tejtum, Dejonte Marej, Paolo Bankero...

Interesantno i da NBA ekipama ne smeta da igrači igraju ovakve turnire, koji se često igraju u nekim lokalnim halama, a sa druge strane prave problem svojim igračima koji treba da igraju na evropskom i svjetskom prvenstvu.

Holmgren je došao uz veliku pompu u NBA ligu, kao odličan potencijal na obije strane reketa.

Za jedinu sezonu na Gonzagi je u prosjeku imao 19,1 poena, 9,9 skokova i 3,7 blokada po meču, a ekipu je uveo u "Sweet 16" NCAA-a (1/8 finala).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније