Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

П.Р. [ Mina ]

21. 09. 2022. 10:46 >> 11:05

3X3 MONTENEGRO 2K22

Budva: Sjutra finalni turnir u basketu

Finalni turnir u basketu 3x3 Montenegro 2K22 biće odigran sjutra u Budvi, a okupiće 12 ekipa, saopštili su organizatori.

Plasman na finalni turnir obezbijedile su najbolje ekipe nakon pet turnira, najbolje rangirani crnogorski timovi na svjetskoj rang listi i sastavi koji su dobili specijalne pozivnice.

Ekipe će se boriti za glavnu novčanu nagradu u iznosu od 1.000 eura.

Član ekipe Četiri sobe, koja je bila najbolja na posljednja dva turnira, u Bijelom Polju i Kolašinu, Dejan Posuka kazao je da će za završni turnir biti oslabljeni za Dejana Džakovića.

"Umjesto njega igraće 3x3 reprezentativac, Marko Anđelić. Nadamo se da ćemo odigrati dobro i u ovom sastavu i da rezultat neće izostati", kazao je Posuka.

Takmičarski dio turnira, čiji je nagradni fond 1.500 eura, počeće u 16 sati.

3x3 Montenegro 2K22 seozna imala je do sada tri osvajača turnira.

"G-unit" bio je najbolji u Golubovcima i Pljevljima, Podgorica Kodio slavio je na regionalnom turniru u Baru, dok su Četiri sobe slavile u Kolašinu i Bijelom Polju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније