Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

28. 09. 2022. 15:30 >> 15:27

ISKUSNI CENTAR

Raduljica u Crvenoj zvezdi

Bivši kapiten reprezentacije Srbije, iskusni centar Miroslav Raduljica, novo je pojačanje košarkaša Crvene zvezde, objavio je danas beogradski klub.

Košarkaš koji je zadnjih godina igrao u Aziji, pominjao se već neko vrijeme kao pojačanje aktuelnog prvaka ABA lige, ali je sve zavisilo od situacije koja nije imala veze sa košarkom.

Raduljica je trebao da ide sa Yu Grupom na putovanje legendarnom američkom rutom 66, od Čikaga do Los Anđelesa, lime bi se obilježilo 50 godina rada grupe, pa bi se tim povodom snimio i dokumentarac.

Na kraju, košarka je ipak prelomila, pa se košarkaš koji je između ostalih igrao i za beogradski Partizan sa kojim ima duplu krunu, od naredne sezone će igrati u "crveno bijelom dresu".

Karijeru je počeo u FMP-u, igrao je pored njih i Partizana i za Efes, Armani, Panatinaikos, Albu, a bio je jedno vrijeme i u NBA ligi gdje je igrao za Milvoki Bakse i ima pet utakmica za Minesota Timbervulvse.

U Aziji je pretežno igrao za kineske klubove, prije svih Ciangsu Dragonse čiji je dres nosio tri sezone, a igrao je još i za Žeijang Lajonse kao i za tim iz Južne Koreje Gojang Kerot Džamperse, što mu je bila i posljednja destinacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније