Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

19. 10. 2022. 17:10 >> 17:17

U 28. SEZONA

Obradović nikad nije gore startovao u Evroligi

Proslavljeni evropski trener, sa najviše osvojenih Evroliga u svojim vitrinama. Željko Obradović ima najgori start u svojoj 28. sezoni kao trener evroligaškog tima.

On je sa beogradskim Partizanom u ovogodišnjoj EL startovao sa sva tri poraza (na gostovanjima Alba i Baskonija, kod kuće od Armanija iz Milana) i to se popularnom Žocu dešava prvi put u svojoj karijeri.

Do sada u svojoj karijeri najviše puta je startovao sa sve tri pobjede, čak 15 puta je tim skorom otvarao Evrologu, devet puta je imao dvije pobjede i jedan poraz, a četiri puta do sada je startovao sa jednom pobjedom i dva poraza.

Partizan je ove sezone dobilo pozivnicu od Evrolige, budući da su ruski klubovi suspendovani, i u roster "Crno-bijelih" je uloženo dosta sredsrtava pa su tako kao pojačanja stigli igrači sa bogatim NBA i Evroligaškim pedigreom (Dante Egzum, Džejms Naneli, Janis Papapetru, Danilo Anđušić).

Već sjutra su ponovo domaaćini Virtusu iz Bolonje koji je na omjeru jedne pobjede i dva poraza, a koji je izborio evroligaški status osvajanjem Evrokupa prošle sezone.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније