Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

11. 11. 2022. 20:52 >> 20:51

SLIJEDI LITVANIJA

Radović: Presudili odbrana i odličan skok

Selektor košarkaša Crne Gore Boško Radović kazao je da su dobra odbrana i skok presudili da se odnesu bodovi iz Češke, te napravi veliki korak ka plasmanu na Mundobasket.

Crna Gora je savladala Češku u gostima 65:56 i upisala šestu pobjedu u devet kola kvalifikacija.

"Čestitke mom timu na važnoj pobjedi i velikoj, lavovskoj borbi. Znali smo da će biti ovakva, fizička utakmica, pripremali smo se da odbrana bude ključ. Kontrolisali smo utakmicu u defanzivnom dijelu, a imali smo peh da se Peri povrijedi, pa smo igrali cijeli meč sa jednim plejmejkerom. Na kraju su presudili naša odbrana i odličan skok“, kazao je Radović.

Ekipu nije poremetila ni povreda Kendrika Perija...

"Ključ je bila odbrana, sveli smo rivala na 56 poena, a nama je falilo dosta igrača koji imaju napadački potencijal“, rekao je Radović.

Slijedi okršaj sa velesilom kakva je Litvanija. Radović najavljuje igru na pobjedu.

"Imamo malo vremena da se spremimo meč sa Litvanijom. Ne znamo šta će biti sa Kendrikom, dolazi nam Ivanović, a nama je cilj da igramo sa velikom energijom, iako se dosta igrača potrošilo večeras. Mi ćemo, kao i uvijek, dati sve da se pripremimo i pokušamo da pobijedimo favorita“, rekao je Radović i dodao:

„Nadam se punoj dvorani, potreban nam je svaki navijač, dolazi nam u goste ozbiljna ekipa“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније