Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В. [ Beta ]

14. 11. 2022. 14:31 >> 14:31

CRNOGORSKI TRENER PREDSTAVLjEN

Ivanović: Znam da će biti teško, ali zadovoljan sam dolaskom u Zvezdu

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas u Beogradu da zna da će mu biti teško, ali je istakao da je zadovoljan svojim dolaskom u redove crveno-bijelih iz više razloga.

"Znam da će mi biti teško, ali sam veoma zadovoljan što sam došao u Crvenu zvezdu. Prvo, jer je to klub velike tradicije, velikih ciljeva i velike armije veličanstvenih navijača. Drugo, jer je to pravi sportski izazov za trenera kao što sam ja", rekao je Ivanović na predstavljanju u hali "Aleksandar Nikolić".

"Treće, jer vjerujem da ovaj tim može da ima taj karakter koji su manje-više imale sve moje ekipe - pobjednički karakter, da mogu da uđu u svaku utakmicu misleći samo o tome da možemo da pobijedimo svakoga. I na kraju, ono što je najvažnije, ja volim košarku i nadam se da ću uživati sa ovim momcima u košarci", dodao je on.

Ovaj crnogorski stručnjak je na klupi Zvezde zamijenio Vladimira Jovanovića sa kojim je prekinuta saradnja.

"Pratio sam Zvezdu, kao što sam pratio manje-više sve ekipe Evrolige... Znam dosta, ali ne dovoljno. Pravu sliku ću imati kad počnem da treniram sa momcima, jer ono što se vidi kad si spolja je drugačije od onog kad si unutra", rekao je Ivanović.

Košarkaši Crvene zvezde su trenutno peti na tabeli ABA lige sa četiri pobjede i jednim porazom, dok su u Evroligi na posljednjem mestu sa skorom 1:6.

Duško Ivanović će na klupi Zvezde debitovati u četvrtak kada će crveno-beli dočekati Asvel u osmom kolu Evrolige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније