Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

29. 12. 2022. 15:23 >> 15:20

UOČI GOSTOVANjA U ČAČKU

Jovanović: Moramo da nastavimo da podižemo agresivnost u odbrani

Budućnost Voli zatvara kalendarsku 2022. godinu gostovanjem u Čačku protiv ekipe Borca.

Trener "plavo-bijelih" Vladimir Jovanović je kazao da ekipu očekuje zahtjevan meč, sa posebnim osvrtom na centarsku liniju Čačana, koja je odskoro pojačana iskusnim centom Đorđem Gagićem.

"Mislim da nas čeka jedan zahtjevan meč, meč na jednom dobrom domaćem terenu, pred zahtjevnom publikom koja poznaje košarku. Borac već dugi niz godina gaji jedan napadački stil. Imaju igrače koji mogu da iznesu taj sistem, spoljna linija ima dosta poena u rukama i prije svega će naš zadatak biti da zaustavimo njihove jako dobre šutere. U međuvremenu su pojačali i centarsku liniju i sa Gagićem, uz već iskusnu centarsku liniju gđe je Sava Lešić, koji u svojim nogama ima jako dobre sezone u ABA ligi i internacionalnim takmičenjima, i sigurno da predstavljaju jedan ozbiljan tim", kazao je Jovanović.

On smatra da je cilj dobre igre njegovih poletna agresivna odbrana.

"Mi moramo da se okrenemo sebi, moramo da nastavimo da dižemo agresivnost u odbrani, da pokušamo da igramo iz odbrane kao što smo to odigrali u poslednje dvije tri utakmice i da iz toga tražimo ritam u napadu", kazao je on.

Dobra priprema je ključ, smatra i centar Podgoričana Alfa Kaba.

"Sjutra je veoma važna utakmica protiv Borca u Aba ligi. Naravno, svaki meč je važan za plasman i moramo na svakom meču imati dobar intezitet jer neće biti lak meč. Teško je igrati u njihovoj dvorani i moramo biti pripremljeni i pratiti plan igre koji dogovorimo", kazao je centar našeg predstavnika u ABA ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније