Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В. [ Beta ]

14. 01. 2023. 16:58 >> 16:54

OČEKUJE TEŠKU UTAKMICU

Ivanović pred Budućnost: Moramo da odigramo izuzetno dobru odbranu

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Budućnosti, uz ocjenu da će njegov tim morati da odigra dobro u odbrani i strpljivo u napadu.

"Sa druge strane, što se utakmice tiče, očekuje nas vrlo teška utakmica, ekipa Budućnosti pojačana Grinom (Erik) i O'Brajanom (Džej Džej) je ozbiljna ekipa koja konkuriše za najviši plasman ne samo u ABA ligi, već i u Evropi. Moraćemo da odigramo izuzetno dobru odbranu, a sa druge strane i vrlo strpljivo u napadu", rekao je Ivanović, prenio je klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u nedjelju ekipi Budućnosti, u utakmici 15. kola ABA lige.

Zvezda trenutno zauzima treće mjesto sa 12 pobjeda i jednim porazom, dok je podgorički tim na petom mjestu sa skorom 9/5.

Ovo će biti 55. meč dva tima u regionalnom takmičenju, trenutno Zvezda vodi u međusobnom skoru sa 29-25, a podgorički tim je 20 pobjeda zabilježio na svom terenu.

Ivanović je tokom igračke karijere nastupao za Budućnost od 1980. do 1987. godine, a pred meč u ABA ligi prisjetio se tog vremena.

"Podgorica je moj grad, to je moj klub, a svaki put kada uđem u dvoranu "Morača" za koju sam vezan, prisjetim se svih onih godina koje sam prošao sa mojim saigračima", dodao je on.

Kapiten crveno-bijelih Branko Lazić rekao je da je njihov rival doveo ozbiljna pojačanja i da će meč u hali "Morača" biti zahtjevan.

"Naši principi se znaju, za početak moramo da odigramo vrlo čvrsto u odbrani, da energija bude na visokom nivou. Polako se kompletiramo, imaćemo dovoljno vremena da se osvježimo nakon utakmice sa Monakom i spremni dočekamo ovaj izazov", zaključio je Lazić.

Utakmica Budućnosti i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19.30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније