Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

15. 01. 2023. 21:16   >>  21:45 2

"PLAVI" NEMOĆNI U DERBIJU

Budućnost na minus 20 protiv Zvezde

Košarkaši Budućnosti poraženi su od Crvene zvezde 76:56, u meču 15. kola ABA lige.

Budućnost je pretrpjela peti poraz, dok je Zvezda upisala 12 pobjedu.

Zvezda je brzo preuzela konce igre u svoje ruke i odlijepila se na plus sedam 11:4. U finišu prve četvrtine gosti su stigli do dvocifrene prednosti 19:9, da bi Budućnost nakon toga reagovala i prepolovila zaostatak 19:14.

Ipak, na krilima Mitrovića u drugoj dionici, Zvezda je stekla 14 poena prednosti 36:22, a na veliki odmor otišla je sa plus 12 - 37:25.

Nakon trojke Dobrića na početku nastavka, "crveno-bijeli" su stekli rekordnih 18 poena prednosti 45:27, ali se Budućnost nije predavala.

Serijom 5:0 "plavi" su prvo prišli na minus deset 53:43. Trojkom Lazića na startu posljednje dionice Budućnost je prišla na 53:46, ali nije imala snage za nešto više.

Poenima Kampaca i Petruševa (trojka) Zvezda je na pet minuta prije kraja stekla 16 poena viška 65:49 i mirno privela meč kraju.

Najefikasniji kod domaćih bio je Erik Grin sa 14 poena.

U pobjedničkom sastavu 21 poen Mitrovića, 18 Dobrića, a 14 je dodao Kampaca, koji je imao i 12 asistencija i osam ukradenih lopti,za indeks 34.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније