Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Б.Б. [ Beta ]

24. 01. 2023. 08:30 >> 08:27

VUČEVIĆ POMOGAO SA 14 POENA

Čikago upisao treću uzastopnu pobjedu

Košarkaši Čikaga pobijedili su prošle noći na svom terenu ekipu Atlante sa 111:100 i tako upisali treću uzastopnu pobjedu u NBA ligi. Bulse je do pobjede vodio Demar Derozan koji je u svojoj 1.000. utakmici u karijeri postigao 26 poena, dok je Nikola Vučević dodao 14 poena i 17 skokova.

U redovima Atlante, koja je doživjela drugi vezani poraz, najbolji je bio Tre Jang sa 21 poenom i 13 asistencija, dok je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović za 33 minuta na terenu upisao 11 poena, četiri asistencije i jedan skok.

Posle pet utakmica odsustva zbog povrede kolena u tim Milvokija se vratio Janis Adetokumbo i pobjedi svog tima na gostovanju Detroitu od 150:130 doprinio sa 29 poena, od kojih je 20 postigao u prvoj četvrtini.

Bruk Lopes je dodao 21, a Dževon Karter i Bobi Portis po 18 poena za pobjednički tim, dok Detroitu nije pomogla ni sjajna partija Bojana Bogdanovića koji je ubacio 33 poena.

Košarkaši Orlanda su prekinuli niz Bostona od devet pobjeda slaviviši na svom terenu sa 113:98. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Paolo Bankero sa 23 poena, dok su Džejlen Braun i Džejson Tejtum bili najbolji u redovima Bostona sa po 26 postignutih poena.

Portland je na svom terenu prekinuo seriju od tri vezana poraza pošto je pobijedio San Antonio sa 147:127. Najzaslužniji za trijumf Portlanda bili su Demijan Lilard sa 37 poena i 12 asistencija i Jusuf Nurkić sa 25 poena i 11 skokova.

Keldon Džonson je postigao 20 poena za San Antonio, koji je izgubio sedam od posljednjih osam utakmica i nalazi se na pretposljednjem mjestu na tabeli Zapadne konferencije, odmah iznad Hjustona.

Košarkaši Hjustona su slavili na svom terenu protiv Minesote sa 119:114 i tako prekinuli niz od 13 poraza, a do pobjede ih je vodio Džejlen Grin koji je postigao rekordna 42 poena.

Juta je bila bolja od Šarlota sa 120:102, predvođena Laurijem Markanenom koji je ubacio 25 poena, dok je Sakramento na svom terenu pobijedio Memfis sa 133:100 za sedmi trijumf u posljednjih osam mečeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније