Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г. [ Beta ]

12. 02. 2023. 22:58 >> 22:52

NBA

Vilijamson pogoršao povredu tetive, odsustvuje još nekoliko nedjelja

Košarkaš Nju Orleansa Zajon Vilijamson ponovo je povrijedio desnu tetivu zbog čega će odsustvovati još nekoliko nedjelja, rekao je danas potpredsjednik tog NBA kluba Dejvid Grifin.

Grifin je rekao da se Vilijamson dobro oporavljao i da je mogao da igra tri na tri na treninzima, ali da je na terenu osjetio pogoršanje.

Upitan kako se osjeća Vilijamson, Grifin je rekao: "Nije baš dobro, pošto je bio zaista marljiv tokom rehabilitacije". On je naveo da kod takvih vrsta povreda često dolazi do recidiva.

Vilijamson je propustio 20 uzastopnih utakmica otkako je prvi put povrijedio tetivu 2. januara. Ako odsustvuje prve dvije nedjelje posle ol-star vikenda, mogao bi da propustiti najmanje 27 mečeva.

Vilijamson je trebalo da bude starter na ol-staru 19. februara, ali je morao da odustane od učešća, a njegovo stanje trebalo je da bude procijenjeno tokom ol-star pauze.

On je ove sezone u prosjeku postizao 26 poena.

Pelikansi su trenutno sedmi na Zapadu sa 29 pobjeda i 28 poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније