Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш.

19. 02. 2023. 10:52   >>  10:48

NBA OL-STAR

Igrač iz razvojne lige šampion u zakucavanjima, Lilard najbolji u šutiranju trojki

Mek Meklang pobijedio je u spektakularnom takmičenju u zakucavanjima, dok je Demijen Lilard bio najbolji u šutiranju trojki u sinoć održanom programu drugog dana NBA Ol-stara.

Igrač Delavera u razvojnoj ligi pobijedio je u finalu člana Pelikansa Treja Marfija trećeg. Meklang je obilježio noć spektakularnim zakucavanjima i ubjedljivo odnio pobjedu.

Prikazao je široki spektar zakucavanja, zakucavao je preko dva čovjeka, kucao iz okreta, čak tri od njegova četiri zakucavanja donijela su mu maksimalnih 50 poena. Finalno zakucavanje koje mu je donijelo pobjedu izveo je noseći dres srednje škole za koju je nastupao.

Demijen Lilard je uspio da dođe do trofeja najboljeg šutera trojki u neizvjesnom okršaju u finalu sa Badi Hildom. Hild je imao 25 poena, dok je Lilard uspio da dođe do 26 pogodivši posljednja četiri šuta zaredom.

Program Ol-stara završiće se večeras utakmicom zvijezda NBA lige, kapiteni dva tima su Janis Adetokumbo i Lebron Džejms. Utakmica je zakazana za 01:30 časova poslije ponoći po centralno-evropskom vremenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније