Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

12. 03. 2023. 13:29 >> 14:09

NIJE POZNAT NOVI TERMIN UTAKMICE

Izbori odlažu derbi ABA lige Budućnost-Partizan

Jedan od derbija ABA lige Budučnost Voli - Partizan koji je bio po rasporedu zakazan za 19. mart u 21 čas, biće odložen, nezvanično saznaje portal RTCG, zbog predsjedničkih izbora koji se održavaju taj dan u Crnoj Goru.

Iako ABA liga i dalje drži utakmicu po predviđenom kalendaru, jasno je da se traži novi termin, a prema propozicijama regionalne lige učesnici Evrolige igraju ili u nedjelju ili u ponedjeljak.

Ponedjeljak, 20. mart nije realna opcija jer košarkaše Budućnosti očekuje duel sa Gran Kanarijom u utorak veče, a Partizanu nije prihvatljivo pomjeranje utakmice ranije ni petak 17. marta ni subotu 18. marta  prije izbora, jer u četvrtak igraju svoju Evroligašku utakmicu.

Najrealnija opcija je da se derbi ABA lige odigra nakon kraja regularnog dijela, a prije početka plejof serije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније