Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш. [ Beta ]

21. 03. 2023. 14:51 >> 14:51

OŠTAR ODGOVOR

KKCZ demantovala navode Arapovića da je platila Ciboni mjesto u Evroligi

Košarkaški klub Crvena zvezda izdala je danas saopštenje u kom je dementovala navode nekadašanjeg hrvatskog košarkaša Franje Arapovića, koji je naveo da su crveno-bijeli platili Ciboni 800.000 evra kako bi igrali Evroligu 2014. godine.

"KK Crvena zvezda najoštrije demantuje navode nekadašnjeg hrvatskog košarkaša, Franje Arapovića koji je gostujući u jednom tamošnjem mediju, izneo grubu neistinu da je „KK Crvena zvezda platio rukovodiocima Cibone 800 hiljada evra kako bi igrao Evroligu 2014.godine", navodi se u saopštenju.

Zvezda je pozvala Arapovića da "ukoliko ima bilo kakve materijalne dokaze da ih iznese".

"I nama kao klubu bi bilo vrlo zanimljivo da čujemo završnicu ove svojevrsne bajke, izrečene od čovjeka koji odavno nema nikakav kredibilitet, i koji je svojevremeno kao razlog za odstranjivanje iz nacionalnog tima od strane velikana srpske košarke Dušana Ivkovića navodio svoju "nacionalnu pripadnost"", dodaje se u saopštenju.

Klub je pozvao Arapovića da "umjesto što spominje Crvenu zvezdu, prvo bi trebalo da razgovara sa tadašnjim predsjednikom Cibone Acom Petrovićem".

"Posebno je zanimljivo da se Franjo baš sada "prisjetio" ovakvog detalja, i odlučio da nas sve "prosvijetli" ovakvom neistinom u koju samo budale, naivni, klimakterični, ili ljudi pod uticajem nekih psihoaktivnih supstanci mogu da vjeruju", dodaje klub.

"KK Crvena zvezda Meridanbet je jasno šta se radi, ko to radi, iz kog centra dolazi ova neistina i manipulacija, djelovanje pojedinih medija i njihove kampanje – i to svakako nije Zagreb", dodaju crveno-bijeli.

Zvezda je navela i da "umjesto bilo kakvog objašnjavanja ovakvih budalaština i uplitanja u „blato“ na koje se mnogi drugi pozivaju prethodnih dana, KK Crvena zvezda poziva naše navijače da prepoznaju trenutak i sve što se dešava oko kluba, podrže ekipu u utakmici 30. kola Evrolige protiv Baskonije".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније