Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

22. 03. 2023. 20:49 >> 20:52

IZBACILE BURG

Čukurova naše Jelene Dubljević izborila Final 4 Evrolige

Proslavljena crnogorska košarkašica, najbolja naša igračica svih vremena Jelena Dubljević plasirala se sa svojom ekipom Čukurove u Final 4 ženske Evrolige.

Turska ekipa je demolirala francuski Burg u majstorici četvrtfinala sa 91:63.

Neizvjesno je samo bilo tokom prve dionice koja je završena rezultatom 19:18, a od tada je na parketu postojao samo tim iz Mersina.

Naša Jelena je meč završila sa devet poena, tri skoka, dvije asistencije i jednom ukradenom loptom.

Najbolja igračica meča je bila Amerikanka Čelsi Grej koja je ubacila 27 poena, imala devet asistencija i sedam uhvaćenih lopti.

Čukurova u polufinalu čeka boljeg iz duela USK Prag Avenida (1:1 u seriji).

Osim njih na Final 4 su se plasirale i košarkašice Fenerbaščea koje su sa 2:0 u seriji izbacile braniteljke naslova ekipu mađarskog Soprona.

One čekaju pobjednice mečeva Skia i Valensije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније