Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

30. 03. 2023. 13:26 >> 13:26

INDEKS 40

Kocar i Papajanis najkorisniji igrači 31. kola Evrolige

Košarkaš Baskonije Majk Kocar i njegov kolega iz Panatinaikosa Jorgos Papajanis proglašeni su za najkorisnije igrače 31. kola Evrolige, objavio je sajt tog takmičenja.

Kocar je Baskoniju vodio do pobjede nad Albom (93:87) sa 23 poena, 10 skokova, tri asistencije i dvije blokade za 30 minuta na parketu.

Sa druge strane, Papajanis je minhenskom Bajernu (86:76) ubacio 24 poena bez promašaja iz igre (7/7 za dva, 3/3 za tri i 1/1 sa linije slobodnih bacanja). Uz to je imao 11 uhvaćenih lopti i jednu asistenciju.

Oba košarkaša imala su indeks korisnosti 40 što im je rekord karijere. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније