Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В. [ Beta ]

31. 03. 2023. 10:28 >> 10:28

TEŠKO DO PLEJ-OFA

Ataman: Kasno smo ušli u formu

Trener Efesa Ergin Ataman kazao je da je njegov tim kasno ušao u formu na evropskoj sceni.

Prvak Evrope je pobjedom nad Virtusom 86:67 sačuvao šanse da se nađe u plej-ofu ,trenutno je na 10. mjestu na tabeli sa skorom 16-16.

"Možda bismo osvojili titulu kada bismo igrali u italijanskom prvenstvu. Ali igramo Evroligu, izgubili smo previše utakmica, izgubili smo tri ili četiri utakmice u produžetku. Niko od mojih kolega trenera sada ne želi da igra protiv nas u plej-ofu, ali imamo jako male šanse. To je život“, kazao je Ataman.

Ataman se osvrnuo na pritisak na početku sezone.

"Vidjećemo šta će biti u naredne dvije nedjelje. Na početku sezone smo iskusili pritisak kluba, navijača i medija da osvojimo treću titulu zaredom. Imali smo peh i to je to. Izgubili smo mnogo utakmica u posljednjim sekundama i u produžecima. Ti mečevi su nam stvarali pritisak, posebno u drugom dijelu sezone“, kazao je Ataman.

Tim je u većem dijelu sezone bio oslabljen neigranjem Larkina i Micića.

"To je takođe bilo teško za nas. Stvari više nisu u našim rukama, možda su se moji igrači zato opustili i sada igraju pravu košarku. Ali ova sezona je takva, vidjećemo šta će se desiti u naredne dvije nedjelje. Nikada ne gubimo motivaciju, ali naravno, činjenica je da smo veoma razočarani“, zaključio je Ataman.

Efes u narednom kolu gostuje Fenerbahčeu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније