Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Н.Р.

21. 04. 2023. 15:13 >> 15:17
2

U EMISIJI BASKET FEST

Vučević: Odlična sezona za mene, želja mi je da igram za Crnu Goru na SP

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević, član Čikago Bulsa u NBA ligi govorio je u emisiji Bakset Fest na TVCG o protekloj sezoni u najpopularnioj ligi na svijetu i o nastupu za reprezetaciju Crne Gore na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Čikago Bulsi nisu uspjeli da izbore plej-of ove sezone, što je po mišljenju Vučevića iznenađenje, ističe i da su neke ekipe pozitivno iznenadile.

"Mislim da nas je plasmana u plej-of koštao slabiji početak sezone, propustili smo dosta utakmica protiv ekipa od kojih smo realno bolji. U drugom dijelu sezone, poslije Ol-star pauze smo odigrali mnogo bolje. Sigurno za nas sezona koja nije opravdala očekivanja, imali smo bolju ekipu nego što smo na terenu pokazali, ali to je tako u sportu, jednostavno nismo uspjeli da zadržimo taj kontinuitet igranja na viskom nivou, stalno smo bili blizu tog mjesta koje vodi u plej-of, ali je i dosta ekipa iznenadilo, ostaje žal, ali idemo dalje, sve je to normalno u sportu" kazao je Vučević.

Sa druge srane, zadovoljan je kako je sezonu odradio na individualnom planu.

"Što se tiče mene lično, dobra sezona, igrao sam konstantno od samog početka, posebno mi je drago što sam prvi put u karijeri uspio da odigram sve 82 utakmice. Posebno mi je drago, što sam se ove godine vratio nekom svom nivou, kako sam to radio tokom čitave karijere. Volio bih i da je učinak ekipe bio bolji i da smo uspjeli da dođemo do plej-ofa, ali sto se mene tiče mislim da sam sezonu odradio na odličan način" rekao je Vučević.

Vučević se nada i nastupu za selekciju Crne Gore na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

"Ove godine ću kasnije doći u Crnu Goru, jer supruga treba da se porodi početkom juna. Što se tiče reprezentacije, još uvijek nisam imao razgovor sa ljudima iz saveza, imam želju da opet zaigram i da odem na Svjetsko prvenstvo, predstoji samo da vidim koji je plan ljudi iz saveza" zaključio je Vučević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније