Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Б.Ч.Ј. [ Beta ]

01. 05. 2023. 09:26   >>  09:26

NBA LIGA

Golden Stejt u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije

Košarkaši Golden Stejta plasirali su se večeras u polufinale plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi, pošto su u sedmoj utakmici prvog kola pobijedili Sakramento sa 120:100.

Aktuelni šampioni su tako sa 4:3 u seriji eliminisali Kingse.

Voriorse je predvodio Stefen Kari sa 50 poena, osam skokova i šest asistencija. Endru Vigins postigao je 17 poena uz sedam skokova, Klej Tompson 16 poena uz pet skokova, a Kevon Luni 11 poena uz 21 skok.

Drejmond Grin pobjedi je doprinio sa osam poena, osam asistencija i šest skokova, a sa osam poena utakmicu je završio i Džordan Pul.

U ekipi Sakramenta najefikasniji je bio Domantas Sabonis sa 22 poena, a imao je i osam skokova i sedam asistencija. Dearon Foks postigao je 16 poena uz šest asistencija, Malik Monk 14 poena uz devet skokova i četiri asistencije, a Terens Dejvis 14 poena.

Golden Stejt će u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije igrati protiv Los Anđeles Lejkersa, koji su sa 4:2 izbacili Memfis.

U drugom polufinalu Zapada igraju Denver - Finiks, a Nagetsi vode sa 1:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније