Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К.

20. 05. 2023. 14:07 >> 14:36

U OLIMPIJAKOSU ŽELE TROFEJ

Slukas: Ostao je još jedan korak do ostvarenja sna

Košarkaši Olimpijakosa boriće se protiv Reala za titulu klupskog prvaka Evrope. Finale će se igrati 21. maja sa početkom u 19 časova. Kostas Slukas, košarkaš tima iz Pireja, kaže da je ostao još jedan korak da ostvare svoj san.

"Naš cilj od početka sezone je finale Evrolige i titula prvaka Evrope. Put je bio izuzetno dug na naporan. Ostao je još jedna korak do ostvarenja sna, svjesni smo kakav nas posao očekuje protiv Reala, ali smo spremni na borbu od prvog do poslednjeg sekunda. Vjerujem da smo spremni da stignemo do pobjede“, naglasio je Slukas.

Jorgos Barcokas, šef stručnog štaba Olimpijakosa, kaže da žele pobjedu u finalu i da je ključ cijelog uspjeha u dobroj odbrani koja donosi samopouzdanje u napadu.

„Sam plasman na finalni turnir je veliki uspeh, ako se u obzir uzme zaista izuzetno jaka konkurencija u sezoni koja se polako bliži kraju. Uspjeli smo da prebrodimo sve prepreke, uspjeli smo da stignemo do finala. Cijenimo i poštujemo Real, ali želimo trofej, želimo pobjedu, a ključ uspjeha je kao i uvijek odbrana, koja donosi samopouzdanje za igru u napadu“, rekao je Barcokas..

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније