Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К.

21. 05. 2023. 23:12   >>  23:22

ŠAMPIONI EVROLIGE

Mateo: Mi smo tim koji vjeruje u sebe

Košarkaši Real Madrida postali su šampioni Evrolige posle pobjede nad Olimpijakosom (79:78). Ćus Mateo, trener Reala, rekao je da je ponosan na svoje igrače jer su prije svega vjerovali da mogu do titule i kada su šanse bile minimalne.

"Emocije su mi izuzetno jake. Ponosan sam na svoje igrače, prije svega zbog toga što su cijelo vrijeme vjerovali da mogu do titule, iako nije bilo lako. Gubili smo sa 2:0 u seriji u četvrtfinalu. Nisu nam davali velike šanse protiv Barselone u polufinalu, a ni protiv Olimpijakosa u finalu F4. Međutim, mi smo pokazali da smo ekipa koja se nikada ne predaje. Mi smo tim koji vjeruje u sebe", rekao je Mateo.

Serhio Ljulj, igrač Reala koji je u zadnjim sekundama riješio finalni meč kaže da je cilj Reala da uvijek pobjeđuju.

"Saigrači i trener su to omogućili, ja sam samo preuzeo odgovornost. Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili. Radili smo sjajno cijele sezone. Sada je vrijeme da proslavimo. Mi smo Real, a naš cilj je da uvek pobijedimo u ovakvim utakmicama. Svi su odradili svoj posao", rekao je Ljulj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније