Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

04. 06. 2023. 14:13 >> 14:14

Glikman gubi povjerenje: Akcionari Evrolige u ponedjeljak o angažmanu izvršnog direktora

Akcionari Evrolige sjutra će glasati o statusu izvršnog direkora tog takmičenja, Maršala Glikmana, a kako prenose pojedini mediji velike su šanse da neće dobiti povjerenje.

"RAC1" prenosi da je već navodno bilo sumnji u njegov rad, ali i apostrofira odnos Glikmana sa predsjednikom Evrolige, Dejanom Bodirogom, koji je navodno daleko od idealnog.

Glikman je na funkciji od 14. septembra prošle godine, a saradnici ga opisuju kao čovjeka od vizije i čovjeka od akcije.

Zalagao se za proširenje lige, preko dva kluba iz Evrope (Pariz i London), a u njegovo vrijeme se desio pomak u pregovorima sa Dubaijiem, koji ima želju da napravi ekipu koja bi se takmila u Evroligi.

Imao je viziju da promjeni postojeći format lige, tako što bi napravio dvije konferencije.

Kao čovjek koji je rođen i odrastao u Portlandu, gdje je vršio jedno vrijeme i funkciju predsjednika Trejl Blejzers, obezbijedio je ugovor i partnerstvo sa ESPN-om, koji će od naredne godine strimovati utakmice plejofa i fajnal fora Evrolige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније