Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш.

08. 06. 2023. 11:04 >> 11:06

POSTAĆE ŽELjA MNOGIH

Kris Pol više nije član Finiksa

Finiks Sansi raskinuli su ugovor sa legendarnim plejmejkerom Krisom Polom i on neće više nastupati u dresu kluba iz Arizone.

38-godišnji plejmejker imao je ugovor na još dvije godine sa Sansima u kojima bi primao preko 30 miliona dolara godišnje.

Očigledno je klub nezadovoljan rezultatima i svotom novca koju će morati da isplaćuje Polu koji se bliži penziji odlučio da je veća korist raskinuti ugovor.

Klub je imao opciju i da trejduje Pola u neku drugu ekipu, ali izvjesno je da bi teško mogli da nađu tim koji bi prihvatio njegov ugovor bez značajnijih zahtjeva koje bi Finiks morao da ispuni.

Ovime će Pol postati slobodan igrač i jedna od najtraženijih opcija na poziciji plejmejkera ovog ljeta.

Pol je odigrao 18 sezona u NBA ligi, a za Finiks je nastupao posljednje tri godine i igrao je jedno veliko finale u kojem su bili poraženi od Milvokija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније