Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

20. 06. 2023. 12:02 >> 12:18

ZVANIČNO

Ataman preuzeo Panatinaikos, Džan na klupi Efesa

Doskorašnji trener Efesa Ergin Ataman od naredene sezone sa klupe će predvoditi Panatinaikos, potvrdio je grčki klub.

Ataman je u Efes stigao 2017. godine, a sa klubom je, između ostalog, osvojio dvije vezane Evrolige, 2021. i 2022. godine, a nedavno je postao šampion Turske.

On je sa grčkim velikanom potpisao ugovor do 2025. godine.

"Divan je osjećaj, optimista sam. Bio sam u dvorani OAKA mnogo puta kao protivnik, a sada ću da vodim Panatinaikos. Vrijeme je za povratak na vrh, PAO je jedan od najvećih timova u Evropi", rekao je Ataman.

Panatinaikos je šest puta u svojoj istoriji bio šampion Evrope.

Atamana će na klupi Efesa zamijeniti Erdem Džan, potvrdio je klub iz Istanbula.

Džan je trenersku karijeru počeo u Turk Telekomu kao asistent, zatim je dvije godine samostalno vodio Eskišehir, a bio je pomoćnik Željku Obradoviću u Fenerbahčeu. Takođe, bio je pomoćni trener u ekipi Jute Džeza.

Nakon toga se vratio kao glavni trener u Turk Telekom sa kojim je prošle sezone stigao do finala Evrokupa, a proglašen je za najboljeg trenera tog takmičenja. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније