Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

30. 07. 2023. 20:17 >> 20:17

UGOVOR VRIJEDAN 338 MILIONA DOLARA

Tejtum ruši Braunov rekord, postaje najplaćeniji igrač u NBA ligi?

Košarkaš Boston Seltiksa, Džejson Tejtum mogao bi da postane najplaćeniji igrač u NBA ligi, ukoliko produži ugovor od 338 miliona dolara sljedećeg ljeta, prenosi novinar ESPN-a, Bobi Marks.

Prije samo nekoliko dana, njegov saigrač, Džejlen Braun, već je potpisao istorijski petogodišnji supermaks produžetak ugovora od 304 miliona dolara sa Seltiksima.

Tejtum je, bez dileme, jedan od najboljih igrača NBA lige. Prošle sezone je u prosjeku postizao 30,1 poen, 8,8 skokova i 4,6 asistencija na 74 utakmice, uz sjajne procente šuta od 46,6% iz igre, 35,0% za tri poena i 85,4% sa linije slobodnih bacanja.

On je sa samo 25 godina, već četiri puta nastupao na Ol-star utakmicama, a dva puta je biran u idealnu petorku NBA lige.

Tokom karijere, Tejtum je zadržao prosjek od 22,5 poena, sedam skokova i 3,3 asistencije u 439 utakmica (u svakoj je bio starter) i sve u dresu Bostona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније