Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

28. 09. 2023. 20:54 >> 20:54

ČEKA SE ODGOVOR ASA DALASA

Modrić pokazao košarkaške vještine, pa izazvao Dončića na duel

Duel dva imenjaka, Luke Dončića i Luke Modrića mogao bi da se dogodi i to na košarkaškom terenu, ukoliko as Dalasa prihvati izazov.

Modrić je pozvao slovenačkog košarkaša na duel, uoči prijteljske utakmice između Real Madrida i Dalas Maveriksa koja će biti odigrana 10. oktobra u "Vizink" centru u Madridu.

Hrvatski fudbaler je posjetio bazu kluba iz Teksasa u Arlingtonu, tokom ljetnje turneje sa Realom, gdje je odigran i pripremni meč protiv Barselone.

Tom prilikom, as Reala je pokazao zavidne košarkaške sposobnosti.

Čeka se odgovor Dončića...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније