Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш.

12. 10. 2023. 10:51 >> 10:51

NBA PREDSEZONA

Lejkersi bolji od Sakramenta, Boston porazio Filadelfiju

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa savladali su na svom terenu Sakramento Kingse 109:101 u okviru mečeva predsezone NBA lige.

Meč je odlučila treća četvrtina koju su Lejkersi dobili 40:28.

Dianđelo Rasel bio je najefikasniji u domaćem timu, postigao je 21 poen uz osam asistencija. Pratio ga je Gejb Vinsent sa 18 uspisanih poena uz četiri postignute trojke.

Kod Sakramenta najbolji je bio Foks sa 18 poena i pet asistencija.Boston Seltiksi su na gostovanju Filadelfiji pobijedili 112:101.

U pobjedničkoj ekipi najviše su se istakli Pejton Pričard sa 18 poena i Svi Mihaljuk sa 15 poena i šest skokova.

Kod Filadelfije najbolji je bio Keli Oumbre mlađi sa 18 poena, pratio ga je Tajris Maksi koji je postigao 17 poena uz po tri skoka i asistencije.

Regularni dio NBA lige započeće 24. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније