Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

18. 01. 2024. 13:32 >> 13:32

TRI MJESECA

Legenda CSKA suspendovan zbog kokaina

Ruski košarkaš Nikita Kurbanov, član CSKA iz Moskve suspendovan je na tri mjeseca zbog toga što je bio pozitivan na kokain.

"Komisija za preliminarno razmatranje slučajeva kršenja antidoping pravila RUSADA odlučila je da diskvalifikuje 37-godišnjeg košarkaša zbog kršenja sveruskih antidoping pravila, počevši od datuma odluke 10. januara 2024", navodi se u saopštenju RUSADA.

Kurbanov (37) je jedan od legendi moskovskog kluba sa kojim je tri puta bio prvak Evrolige, 11 puta bio prvak Rusije, sedam puta je osvajao VTB ligu.

Dres "armejaca" nije nosio samo tri sezone kada je branio boje UNIKSA i Lokomotive Kuban.

U sezonu 2018/2019. je bio MVP VTB lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније