Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 02. 2024. 10:09 >> 10:10

OL STAR

Lilard opet slavio u šutiranju trojki, Meklang bez premca u "zakucavanju"

Igrač Milvokija Demijan Lilard odbranio je titulu u brzom šutiranju trojki, na "Ol star" vikendu u Indijani.

On je slavio u konkurenciji Malika Bizlija, Tajriza Haliburtona, Džejlena Brunsona, Karla Entonija Taunsa, Donovana Mičela, Treja Janga i Laurija Markanena.

Lilard je u finalnoj rundi, u posljednjem šutu stigao do naslova najboljeg trojkaša.

Održano je i takmičenje u zakucavanju , gdje je igrač razvojne ekipe Orlanda Mek Meklang drugi put uzastopno odnio pobjedu. Na takmičenju su učestvovali još i Džejlen Braun, Obi Topin i Haime Hakez.

Meklag je slavio skorom od 98,8 bodova i postao prvi košarkaš od Zeka Levina koji je odbranio titulu u ovom takmičenju. Levin je bio najbolji 2015. i 2016. godine.

Bod manje u generalnom skoru imao je više od Džejlena Brauna.

U takmičenju vještina najbolji je bio trio Indijana pejsersa u sastavu Tajriz Haliburton, Benedikt Maturin i Majls Tarner, dok je Stef Kari u revijalnom duelu sa Sabrinom Jonesku u šutiranju trojki pobijedio konkurenciju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније