Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

20. 02. 2024. 12:18 >> 12:18
Čitaj mi:

WABA LIGA

Budućnost protiv Celja; Radović: Čeka nas zahtjevan meč

Košarkašice Budućnost Bemaxa otputovale su za Celje, gdje će sjutra protiv šampiona igrati derbi Top 8 faze WABA lige.

Podgoričanke su nakon grupne faze, gdje su dominirale (upisale osam pobjeda u isto toliko mečeva), zadržale maksimalan skor i u Top 8 fazi i već su osigurale i teoretski plasman na fajnal-for. Šampion, ekipa Celja, imala je sve pobjede u B grupi, dok je u glavnoj fazi jedini poraz upisala u Podgorici, gdje je Budućnost Bemax slavila važnu pobjedu – 67:53.

“Očekuje nas najveći regionalni derbi, jer svi znamo šta godinama donose mečevi Budućnosti i Celja. Svjesni smo da nas čeka jako zahtjevan meč, ali nadam se da ćemo nastaviti u dobrom ritmu i da možemo i na najtežem gostovanju da prikažemo dobru igru“, kazao je Vladan Radović, trener Podgoričanki.

Duel u Celju daće odgovor koji od ova dva tima fajnal for čeka sa prve pozicije. Plave zbog pobjede u Podgorici od +14 imaju mogućnost da ukoliko do kraja trijumfuju protiv Orlova u Podgorici i Partizana u Beogradu i porazom do 14 poena da budu na pol poziciji. Ipak, u taboru crnogorskog šampiona prilično su oprezni.

“Ne bavimo se tim kalkulacijama koliko je potrebno da budemo prvi i slično. Najbitnije je da budemo jako koncentrisani, kao što smo bili u prošlom meču i da odigramo pametno, čvrsto, sa dobrom energijom i fokusom, kako bi napravili dobru utakmicu“, naglasio je Radović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније