Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

31. 03. 2024. 12:56 >> 12:57

IGRAČ DENVERA

Marej se stavio na raspolaganju Kanadi: Jedva čekam Olimpijske igre

Košarkaš Denver Nagetsa, Džamal Marej objavio je da će se staviti na raspolaganju selektoru Kanade za predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

Bek ekipe iz Kolorada, je baš kao i njegov saigrač Nikola Jokić propustio Mundobasket u Manili, ali je kazao da za Pariz motiva ne fali.

"Jedva čekam, imamo sjajan tim i bilo je sjajno vidjeti ih kako osvajaju medalju na Svjetskom prvenstvu. Nadam se da ćemo ovog ljeta osvojiti zlatnu medalju. Imamo mnogo nedovoljno cijenjenih igrača koji mogu da naprave razliku na različite načine", rekao je Marej za "Eurohups".

Kanada je u Manili osvojila bronzanu medalju, nakon pomalo i iznenađujućeg poraza od selekcije Srbije u polufinalu, ali onda i pobjede nad ekipom SAD-a u borbi za treće mjesto.

Ekipu je predvodio Šai Gildžes Aleksander, jedan od trenutno najboljih igrača NBA lige, Ar Džej Beret, Luis Dort, Dilon Bruks, Keli Olinik, Dvajt Pauel.

To je prvi put da Kanada dođe sa jačim NBA rosterom, pa će dodatak Mareja sigurno doprinjeti većem kvalitetu ove reprezentacije koja će sigruno imati velike ambicije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније