Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

09. 04. 2024. 16:57 >> 16:58
Čitaj mi:

CENTAR BUDUĆOSTI PRED ZADAR

Kamenjaš: Očekujem podršku navijača, na njihovim krilima možemo mnogo toga da uradimo

Utakmicom Budućnost Voli-Zadar koja je na programu u subotu od 19 časova kreće plej-of serija ABA lige.

Podgorički klub je u pretposljednjem kolu protiv Partizana izgubio priliku da sa druge pozicije krene u doigravanje, ali če u prvom dueli imati prednost domaćeg terena.

Centar "plavo-bijelih" i jedan od najboljih igrača ove sezone u timu Andreja Žakelja Kenan Kamanjaš najavio je da je fokus timu na duele sa Zadrom.

"Budućnost uvijek ima vrhunske ambicije. Svjesni smo kvaliteta rivala u ABA ligi, svjesni smo da moramo da idemo korak po korak, a prvi je Zadar. Imamo prednost domaćeg parketa, očekujem veliku podršku navijača, vjerujem da ćemo uspjeti da stignemo do polufinala”, kazao je on.

On je kazao i da u duelima sa Zadrom nema nepznanica, kao i da najveća opasnost dolazi od strane Luke Božića.

“Dobro poznajemo ekipu Zadra, koja je iza sebe ostavila odličnu sezonu. Zadrani su pokriveni na svim pozicijama, a lider tima i jedan od najboljih igrača ABA lige je Luka Božić. Teško je potpuno zaustaviti takvog igrača, ali odbrana je definitivno ključ uspjeha u seriji koja nas očekuje”.

Kamenjaš ne bježi od uloge favorita i poziva navijače da podrže klub.

„Cijenimo i poštujemo Zadar, ali gledamo u naše dvorište i smatram da se mi pitamo protiv Zadrana. Pozivam navijače, ljubitelje košarke da u velikom broju dođu u dvoranu, da nas podrže kao što je to bio slučaj protiv Partizana. Na krilima navijača možemo mnogo toga da uradimo, vidjelo se to tokom sezone mnogo puta. U nokaut fazi, ključno je da branite svoj teren”, kazao je on.

Centar "plavo-bijelih" je podsjetio da i Zadar ima dobru podršku, ali da je sav fokus na prvom meču.

„Zadrani imaju, kako se to kaže, vruć domaći teren. Međutim, u ovom momentu ne razmišljamo o tome. Sve misli su usmjerene ka prvom duelu, a cilj je pobjeda”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније