Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

14. 04. 2024. 22:40 >> 22:41
Čitaj mi:

EVROLIGA

Marija Leković na krovu Evrope sa Fenerbahčeom

Košarkašice Fenerbahčea osvojili su Evroiligu nakon što su u finalu bile ubjedlive protiv francuskog Vilneva 106:73.

Ekipa za koju nastupa najtalentovanija crnogorska košarkašica Marija Leković je samo u prvoj dionici bila egal sa francuskim timom. Od tada je samo turski tim postojao na parketu.

Naša Marija je dobila priliku zadnjih minut i po da igra, i za to vrijeme je uspjela da zabilježi asistenciju.

Svakako veliko iskustvo za našu 20-godišnju djevojku koja je budućnost ženske crnogorske košarke.

Najbolja u pobjedničkim redovima je bila Nafesa Kolier sa 33 poena i osam skokova, Ema Meseman je dala 22 uz šest asistencija i pet skokova, dok je Kajla Mekbrajd, koja je ponijela titulu MVP-a Final 4-a dala 17 poena i imala po sedam skokova i asistencija.

Košrakašice Fenera su tako osvojili drugi trofej ove sezone, jer već imaju osvojen turski kup, a s obzirom da u finalnoj seriji plej-ofa vode sa 2:0 nema sumnje da se tripleta smješu za tim sa Bosfora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније