Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

19. 04. 2024. 14:54 >> 14:54
Čitaj mi:

kk crvena zvezda

Adam Hanga: Najvjerovatnije je sezona za mene završena

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga je povrijedio lijevu šaku, a kako sada stvari stoje Hanga smatra da je povreda ozbiljna.

"Najvjerovatnije je sezona za mene završena. Polomio sam kost na dva dijela, juče sam skinio gips i moraću da mirujem između šest i osam nedjelja. Na treningu sam dobio sam udarac u ruku, bila je to potpuno bezazlena situacija, borili smo se za loptu, šaka moje ruke se pomjerila gore, a lakat saigrača dolje i nažalost prepolovila mi se metakarpalna kost“, otkrio je Hanga.

Mađarski košarkaš je prelom lijeve šake doživio na treningu , tako će košarkaši Crvene zvezde u plej-ofu ABA lige biti bez iskusnog igrača koji je bitan u igri u odbrani crveno-belog tima.

Crveno-beli se četvrtfinalu sastaju sa ekipom Studentskog centra i poslije prve utakmice i tijesne pobjede na svom terenu imaju prednost od 1:0.

Hanga ove sezone u Evroligi u prosjeku je bilježio osam poena, imao je 2,9 skokova i 2,4 asistencije.

"Ponosan sam što sam ljetos potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, klubom sa dugom istorijom u kojem sa nekoliko puta nedjeljno bio u prilici da igram pred 20-22 hiljade ljudi. Potpisao sam ugovor na jednu godinu, ali ništa nije sigurno. Da je samo na meni, ostao bih. Moja budućnost mnogo zavisi od toga šta će mi klub saopštiti, da li moja povreda utiče na njihovu odluku ili ne. Mislim da ću znati da li ostajem u Beogradu najkasnije za mjesec dana“, zaključio je Hanga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније