Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

24. 04. 2024. 22:42 >> 22:42
Čitaj mi:

EVROLIGA

Brejk u Monaku: Sestina pogađao, Džejms van stroja, Feneru prva pobjeda u seriji

Košarkaši Fenerbahča slavili su u prvoj utakmici TOP 8 faze na gostovanju Monaku 91:95 nakon produžetaka i tako došli do brejka u ovoj plej-of seriji.

Ekipa Šarunasa Jasikevičiusa je igrala bez Džonatana Motlija, a rano su ostali i bez Skotija Vilbekina koji je dobro ušao u meć, ali je povrijedio koljeno pa je ranije napustio teren dvorane "Zal Gaston Medesin".

Oduka litvanskog trenera da igra sa niskom petorkom, gdje je Najdžel Hejs Dejvis igrao na poziciji centra, pokazala se kao dobitna kombinacija.

Treba dodati i najbolju partiju sezone Nejta Sestine koji je igrao kao u transu, pogodio je četiri od pet pokušaja van linije 6,75 i bio "x faktor" ove pobjede.

Domaću su bolje otvorili meč, nakon deset minuta imali i odličnih +11 prednosti, ali ona se polako "topila".

Majk Džejms je imao jednu od onih noći kada završi meč sa 16 poena, ali mu je za iste bilo potrebno gotovo isti broj šuteva.

Dobra odbrana nad njim večeras, ostavljani su mu mahom samo teški šutevi, a igrač njegovog okvira "uzima sve što može". Večeras 3/9 za dva i katastrofalnih 1/6 za tri, za momka koji je vodeći po procjenama za osvajanje MVP nagrade Evrolige.

U timu Saše Obradovića dobar meč je imao Okobo sa 19 poena, uz doduše ništa bolji šut (2/8 za tri ali 5/5 za dva poena).

Kod Fenera Hejs Dejcis 10 poena i sedam skokova, Kalates 17 poena, Tajler Dorsi je imao odličnu ol raund partiju sa 13 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније