Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

29. 04. 2024. 10:44 >> 10:44
Čitaj mi:

crnogorski trener u odabranom društvu

Duško Ivanović pretekao Arancanu na vječnoj listi

Crnogorski trener Duško Ivanović našao se na osmom mjestu vječne liste i tako prestigao Gustava Arancanu.

Njegova Baskonija je u subotu, u 31.kolu pobijedila u gostima Palensiju 102:94 a to je Ivanoviću bila 685. utakmica u ACB ligi.

Samo prije dvije sedmice stigao je do jubilarne 400. pobjede u ACB ligi.

Na prvom mestu je neprikosnoven legendarni Aito Garsija Reneses sa 1.111 utakmica u ACB ligi. Drugi je Pedro Martinez (1.012), a treći Luis Kasimiro (757).

Ivanovićev tim se ove sezone, tri kola prije kraja, nalazi na devetom mjestu sa skorom 17-14 i iza je Manrese, koja je u zoni plej-ofa sa učinkom 18-13.

Baskonija je stigla i do plej-ofa Evrolige, a tamo trenutno gubi sa 2:0 od Real Madrida u četvrtfinalnoj seriji koja se igra do tri pobjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније