Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

01. 05. 2024. 07:57 >> 08:24
Čitaj mi:

nba

Na Istoku se još uvijek čeka polufinalista

Tajris Meksi, Džoel Embid i saigrači uspjeli su da slave u "Medison Skver Gardenu" protiv Njujork Niksa 112:106 nakon produžetka i smanje na 3:2 u seriji.

Ekipu iz Filadelfije predvodio je Meksi sa 46 poena uz devet asistencija i pet skokova, Embid i Tobajas su ubacili po 19 poena .

Inače, Meksi je dobitnik nagrade za igrača koji je najviše napredovao u NBA ligi.

Sa druge strane je najbolji bio Branson sa 40 poena, a pratili su ga Doš Hart sa 17, Ou Dži Anunobi sa 17 i Majls Mekbrajd sa 14 poena.

Naredni meč između dvije franšize igra se u noći između četvrtka i petka od 3 časa po srednjeevropskom vremenu, a domaćin će biti Filadelfija.

Baksi su, bez dvojice najboljih igrača, povrijeđenih Janisa Adetokunba i Demijana Lilarda, uspjeli da savladaju neugodnu Indijanu 115:92.

Milvoki su do trijumfa vodili Bobi Portis i Kris Midlton, koji su ubacili po 29 poena.

Kod Indijane najbolji je bio Halibarton sa 16 poena uz četiri skoka i šest asistencija.

Ipak, Pejsersi i dalje drže sudbinu u svojim rukama, jer vode 3:2 u seriji, a sjledeći meč se igra na njihovom terenu.

Klivlend je iskoristio to što je igrao u svojoj dvorani i trijumfom 104:103 protiv Orlanda, došao do vođstva od 3:2 u seriji.

Ali, naredni meč će se igrati na Floridi.

Klivlend je u dva navrata imao po deset poena prednosti (33:23, 39:29) i to je bila najveća razlika.

Sa druge strane, Orlando je nekoliko puta uspijevao da povede, ali je sve vrijeme držao priključak, da bi u posljednjoj četvrtini uspio da preokrene, mada je tri razlike (90:87) bilo najviše što je imao.

Paolo Bankero je  sa 39 poena bio najefikasniji igrač meča, ali je tim Klivlenda bolje rasporedio poene, pa je kod njih Donovan Mičel ubacio 28, a Darijus Garland 23 poena.

NBA plej-of

utorak

Njujork - Filadelfija 106:112 (97:97)

/Branson 40 - Meksi 46/

Klivlend - Orlando 104:103

/Mičel 28 - Bankero 39/

Milvoki - Indijana 115:92

/Portis 29 - Halibarton 16/

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније