Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

05. 05. 2024. 08:12 >> 08:11
Čitaj mi:

REAGOVANJE

KK Budućnost: Ledej se skoro 26 minuta trudio da napravi faul, ali nije uspio

Košarkaški klub Budućnost Voli oglasio se još jednim saopštenjem u kojem se žali na suđenje na startu polufinala ABA lige protiv Partizana u Beogradu. Nakon što su Podgoričani u četvrtak zatražili da komesar suđenja Srdjan Dožal podnese ostavku, sada je u fokusu krilni centar "crno-bijelih" Zek Ledej. Kako se navodi, on se skoro 26 minuta trudio da napravi faul, ali kako su napisali "nažalost u tome nije uspio".

Ledej je na kraju duel je završio bez dosuđenog faula, a iz Budućnosti su izdvojili pet vrlo očiglednih situacija u kojima su oštećeni.

"A sada malo smijeha.. Dok se izuzetni napori Ledeja da napravi faul u 25 minuta i 36 sekundi provedenih na parketu, nisu prepoznali od strane sudijske trojke, Zek je završio utakmicu bez dosuđenog faula. Sudijska komisijo ABA lige, imate li komentar?", kažu iz Budućnosti.

Podsjetimo,, Partizan je dobio prvi meč sa 78:67.

Naredni meč polufinalne serije igra se u utorak od 18 sati u "Morači"

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније