Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

KSCG

05. 05. 2024. 15:52 >> 15:53

PRIPREME U PODGORICI

Crnogorske košarkašice od sjutra na okupu

Ženska seniorska košarkaška reprezentacija okupiće se sjutra u Podgorici.

Selektorka Jelena Škerović sa svojim stručnim štabom odlučila je da od sjutra do 18.maja okupi uglavnom mlađe košarkašice, koje će tokom naredne dvije sedmice trenirati u "Bemax areni".

Cilj okupljanja tokom maja je činjenica da je većina igračica već na pauzi, pa je Jelena Škerović iskoristila priliku da tokom dvije nedjelje okupi igračice iz Budućnost Bemaxa, te mlađe košarkašice koje su završile sa klupskim obavezama širom Evrope.

Inače, naše košarkašice igraće u Meksiko Sitiju pretkvalifikacije za Mundobasket od 19. do 25.avgusta. Crna Gora je u grupi sa Meksikom, Novim Zelandom i Mozambikom.

Svjetsko prvenstvo na programu je od 4. do 13. septembra 2026. godine u Berlinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније