Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

07. 05. 2024. 12:03 >> 12:14
Čitaj mi:

ko završava sezonu

Panatinaikos ili Makabi, ko ide u Berlin

Košarkaši Pantinaikosa savladali su u Beogradu ekipu Makabija, rezultatom 95:88, i tako izborili peti meč ove četvrtfinalne serije, utakmica u Atini će dati odgovor na to koji tim će biti učesnik F4 turnira u Berlinu.

"Odlična serija, sada mi imamo prednost domaćeg terena ponovo nakon velike pobjede u Beogradu. Ove sezone smo dobili mnogo velikih utakmica pred našim navijačima. Makabi je takođe veliki tim i biće na 100% da pobijedi. Znam za svojih 12 na parketu. Vidjećemo ko će biti Makabijevih 12 i igraćemo svoju igru, tako da mi nije važno da znam ko će igrati, a ko ne", izjavio je strateg Panatinaikosa Ergin Ataman.

Ataman je otkrio da je Huančo Ernangomez spreman za majstoricu i dodao da ne razmišlja o tome kako da zaustavi Makabi, već kako da apsolutno nadigra protivnika.

"Završava se serija izuzetnog kvaliteta. Imamo prednost domaćeg terena i ostvarili smo mnogo velikih pobjeda u Oaki, zato sam optimista. Makabi je takođe veliki tim, a da bismo prošli moramo da budemo na vrhuncu forme. Ne zanima me ko je na drugoj strani terena i ko će za njih da igra ili ne. Makabi ima jako kvalitetan napad i stalno želi da postigne visok broj poena. Zato ne razmišljam o tome kako da zaustavim Makabi, već kako da ga nadigramo i ubacimo više poena", zaključio je Ataman.

Pred ekipom Makabija je izuzetno težak zadatak, a to je pobjeda u paklu OAKA Arene.

”Neće biti lako, tamo je sjajna atmosfera. Moramo sada se odmorimo i oporavimo. Sve je okej, sve je ovo dio sporta, bili smo blizu. Naravno da želimo da uradimo nešto specijalno, da se držimo zajedno. Želimo da to pokažemo našim govorom tijela. Niko nam nije davao šanse da ćemo biti ovdje poslije svega što se desilo u Izraelu na početku sezone” , rekao je Oded Kataš.

EVROLIGA - MAJSTORICE

Utorak:

20.15: Panatinaikos Makabi - Tel Aviv

Srijeda:

19.00: Monako - Fenerbahče

21.00: Barselona - Olimpijakos

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније