Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

10. 05. 2024. 09:35 >> 11:05
Čitaj mi:

aba liga

Dan odluke, borba za finale do posljednjeg minuta

Budućnost igra majstoricu polufinala ABA lige sa Partizanom večeras od 19h na TVCG2 a obezbijeđen je i Radio prenos.

Da li će branilac titule Partizan, ili će Budućnost u finale prvi put od 2021. godine, vidjećemo večeras.

"Čeka nas zanimljiva utakmica. Čvršća, pogotovo od strane Partizana. Igramo pred punom Arenom. Jedva čekamo utakmicu - uradićemo sve što je do nas da iznenadimo Partizan. Najbitnije je da imamo pravi pristup, energiju, da smo čvrsti i agresivni. Samo tako možemo da računamo na finale”, rekao je trener Budućnost volija Andrej Žakelj.

Kenan Kamenjaš je istakao da će se boriti do posljednjeg minuta.

“Partizan je favorit, pogotovo u Beogradu. Ali, oni su pod pritiskom. Mi moramo dobro da se odmorimo i pripremimo. Idemo rasterećeno, ali sa najvišim mogućim ciljem, a to je da pobijedimo. Sanjamo pobjedu, nećemo se predati. Idemo da se borimo do posljednjeg minuta, da svi pružimo maksimum, pa ćemo da vidimo za šta će to biti dovoljno”, rekao je Kamenjaš.

U Partizanu i dalje spuštaju loptu, prije svih trener Željko Obradović koji je u najavi današnje utakmice isključivo pozivao navijače da sve protekne u fer i sportskoj borbi.

“Igramo majstoricu i imamo veliku želju da imamo naše navijače koji će doći da podrže ekipu i da se sve protekne u fer i sportskoj borbi. Moramo još jednom da damo primjer svima. Mi smo Partizan u svakom smislu, koncentrisani svi na ono što se dešava na parketu. Ponavljam, dolaze nam naši sportski prijatelji i želimo da sve protekne u fer i sportskom duhu”, rekao je Obradović.

Pobjednik ide u finale gdje ga čeka Crvena zvezda.

Finalna serija za naslov prvaka počeće 13. maja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније