Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

02. 03. 2015. 17:37 >> 17:34
7

PARTIZANOVA BUDUĆNOST

"Imamo šansu za drugo mjesto na tabeli"

Košarkaš Partizana Nikola Milutinov rekao je da njegova ekipa ima šansu da osvoji drugo mjesto u regionalnom takmičenju.

Milutinov je naveo da je Partizan poslije poraza od Crvene zvezde u Kupu Radivoja Koraća, motivisano ušao u meč u ABA ligi.

"Dodatni motiv bila su nam dva dosadašnja poraza od Zvezde, posebno onaj težak poraz u polufinalu Kupa. Sabrali smo se, ušli borbeno u meč i odigrali dobro, prije svega u odbrani", rekao je Milutinov.

"Crno-bijeli" su na tom meču uspjeli da zaustave centra Zvezde Bobana Marjanovića na samo pet poena.

"U pripremi utakmice koncentrisali smo na Marjanovića i uspjeli smo da ga zaustavimo", dodao je Milutinov. 

Partizan, koji je vezao 10 pobjeda, tri kola prije kraja regularnog dijela ima skor od 16 trijumfa i sedam poraza i treći je na tabeli, sa jednom pobjedom manje od drugoplasirane Budućnosti, a jednom više od Cedevite, koja je četvrta. 

"Sada imamo šansu i za drugo mjesto na tabeli. Motiv je sada još veći jer želimo da vratimo Partizan tamo gdje mu je mjesto – u Evroligu", rekao je Milutinov. 

Košarkaši Partizana pobijedili su Crvenu zvezdu sa 77:63 u utakmici 23. kola Jadranske lige. 

Partizan u naredom kolu gostuje Mega Leksu, a do kraja regularnog dela sezone u Jadranskoj ligi čekaju ga dueli protiv Zadra u Beogradu i Budućnosti u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније