Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

19. 07. 2019. 19:42   >>  19:41

U BAKUU

Crna Gora sa troje takmičara na EYOF

Crnogorski sportisti sjutra putuju u Bakuu na Evropski olimpijski festival mladih.

Evropski olimpijski festival mladih u Bakuu počinje 21. jula, a učestvovaće takmičari iz oko 60 zemalja koji su dio Evropskog olimpijskog komiteta. Među njima je i Crna Gora sa svojim predstavnicima. U Bakuu će nastupati atletičari iz Bara, članovi Mornara Ognjen Vojvodić i Danilo Vujičič i plivačica iz Budve Jovana Kuljača.

Mladi atletičari probaće, u jakoj konkurenciji, da dođu do završnih borbi, što je i cilj plivačice, koja će se takmičiti u disciplinu 50 i 100 metara kraul. Vojvodić će se takmičiti u skoku udalj, a Vujičić u trci na 200 metara.

Tim povodom predstavnici kompanije Jugopetrol AD su prije odlaska sportista u Bakuu, dočekali crnogorske sportiste u upravnoj zgradi kako bi im poželjeli srećan put i dobre sportske rezultate.

"Znamo koliko ovakava takmičenja znače sportistima i državi koju predstavljaju i koliko je truda i vremena potrebno za dobre rezulate. Nadamo se da će broj crnogorskih sportista svake godine biti veći kao i da će u svih deset disciplina, koliko za sada ima ovaj festival, moći da učestvuj", rekao je tom prilikom Antonis Semelides, izvršni direktor kompanije Jugopetrol AD.

Kompanija Jugopetrol AD će naredne dvije godine podržati COK u takmičenjima koja predstoje, od kojih je najvažnije već naredne godine u Tokiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније