Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Beta [ Objavio: O.Z. ]

01. 01. 2020. 20:30 >> 20:26

NAPUSTIO VILIJAMS

Kubica rezervni vozač u Alfa Romeu

Poljski vozač Formule jedan Robert Kubica, koji je 2019. godine vozio za Vilijams, preuzeće rezervnu ulogu u Alfa Romeu, prenio je danas Bi-Bi-Si.

On se vratio Formuli jedan 2018. godine, poslije osam godine pauze, koja je uslijedila zbog nesreće koju je doživio na reliju u Italiji.

U novom timu Kubica će biti rezerva Kimiju Raikonenu i Antoniju Đovinaciju.

"Ovaj tim ima posebno mjesto u mom srcu i drago mi je što vidim neka poznata lica. Vrijeme i okolnosti su očigledno drugačije, ali uvjeren sam da ću pronaći istu odlučnost i glad da uspjem. Radujem se što ću moći da pomognem timu da napravi još jedan korak naprijed", rekao je Kubica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније