Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

P.R.

25. 06. 2022. 18:47 >> 19:03

SAVKOVIĆ SJUTRA U RINGU

"U odličnoj sam formi, očekujem neku od medalja"

Crnogorski bokser Stefan Savković bori se sjutra od 14 sati, dok će Bojana Gojković i Petar Marčić ući u ring 28. juna na Mediteranskim igrama u alžirskom Oranu.

Savković (-69) se u 1. kolu bori protiv Kipranina Rafaila Pafiosa.

"U odličnoj sam formi. Očekujem neku od medalja. Pojedine borce znam. Sretali smo se ranije. Konkurencija je jaka. Daćemo sve od sebe da izvučemo maksimum", rekao je Savković.

Gojković (-54) je slobodna u 1. kolu, dok će se u 2. kolu boriti protiv pobjednice meča Nikolina Ćaćić (Hrvatska) - Sirine Šarabi (Italija).

Ćaćić je srebrna sa Evropskog prvenstva i Svjetskog prvenstva za mlade. Bila je učesnica Olimpijskih igara u Tokiju.

"Tek sam ušla u senirosku konkurenciju. Imala sam jedan meč. Vidjećemo kako će se to dalje odvijati. Nadam se da će biti sve u najboljem redu i da ću donijeti dobre rezultate. Ovo mi je prvi put da sam na velikom takmičenju. Nadam se najboljem. Daću svoj maksimum. Ne volim ništa unaprijed da pričam", kazala je Gojković.

Gojković je poručila i da konkurencija ne treba da je potcjenjuje, jer se, kako kaže, pokalaza kroz rezultate.

"Porazi su stastavni dio sporta. Uvijek se trudim da dam svoj maksimum, pa kako bude", dodala je Gojković.

Marčić (-81) je slobodan u 1. kolu, dok će se u 2. kolu boriti protiv pobjednika meča Damir Plantić (Hrvatska) - Abdelrahman Abdelgavad (Egipat).

"Takmičenje dočekujem u odličnoj formi sa najvećim ambicijama. Prvenstveno želim da osvojim medalju. Znam sve protivnike u svojoj kategoriji. Sa nekima sam već boskovao, tako da mislim da ću biti baš pripremljen i sa te strane", kazao je Marčić.

Marčić vjeruje da naše borce najveći rezultati tek očekuju.

"Nadam se da će ove Mediteranske igre biti kao jedan uzlet ka tome. Spremni smo i na poraze, ali trudimo se da to ne doživljavamo tako, nego da naučimo nešto iz svega toga, da krenemo dalje i ostvarujemo pobjede", zaključio je Marčić.

Mediteranske igre traju od 25. juna do 6. jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније