Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Ж.Ш.

24. 09. 2022. 18:20 >> 18:18

DOBAR TEST PRED NOVU SEZONU

Galeb turnirom obilježava jubilej

Odbojkašice Galeba u novoj sezoni braniće duplu krunu - titulu prvaka i pobjednički trofej Kupa Crne Gore. Barski klub domaćin je turnira kojim obilježava 15 postojanja. Aktuelne šampionke i osvajačice Kupa na jubilarnom turniru ugostile su seniorske timove hrvatskog Sinja, Gimnazijalca iz Kotora i podgorčke Morače, a tu su i pionirski sastavi pomenutih klubova i mlada ekipa Gorštaka.

Galeb je u prvom kolu seniorskog turnira savladao Gimnazijalac sa 3:0, Morača je nadvisila Sinj sa 2:1. U drugom kolu Morača je pobijedila Gimnazijalac sa 2:1, dok je Galeb istim rezultatoim savladao Moraču.

Turnir će biti završen sjutra (nedjelja) duelima Galeb-Sinj (početak u 9 sati) i Morača-Gimnazijalac (11.00).

Osnivač barskog kluba i predsjednik Skupštine Galeba Rajko Tijanić zadovoljan je prikazanim igrama na tradicionalnom takmičenju koje je i pripremno za predstojeći start nove sezone.

"Nadam se da će naši gosti i ovoga puta ponijeti iz Bara lijepe utiske. Ovo je i dobar test za sve učesnike pred naredne obaveze. Mi branimo oba trofeja na domaćoj sceni i očekuju nas velika iskušenja. Više ekipa se znatno pojačalo, pa smatram da će naredna sezona Prve crnogorske lige za odbojkašice biti naizvjesna jer je više kandidata za osvajanje prvog mjesta.Herceg Novi je po meni najbolje pazario u prelaznom roku, tu su i Luka Bar, Morača, Gimnazijalac. Biće borba ujednačena, a tu smo i mi. Uz četiri juniorske reprezentativke imamo i nekoliko iskusnijih igračica, tako da ćemo spremno dočekati naredni vikend i susret prvog kola protiv Mediterana", kazao je za naš Portal Tijanić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније