Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Б.Б.

26. 09. 2022. 20:36 >> 20:33

KUP U PARAGLAJDINGU

Prvo mjesto Dejanu Đurišiću, najbolja ekipa "Naša krila"

Jedanaesti međunarodni memorijalni kup u paraglajdingu i preciznom slijetanju "Slavko Šćekić" održan je u Beranama. U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je domaći takmičar Dejan Đurišić, drugo mjesto zauzeo je Bjelopoljac Todor Nedović, dok je treća pozicija pripala Mihailu Marašu iz Podgorice. U ekipnoj konkurenciji najbolji je bio sportski paraglajding klub "Naša krila" iz Berana.

Kako navode organizatori, nadmetanje se odvijalo u četiri serije, od poletišta na Jejevici do sletišta u Budimlji.

Manifestaciju je otvorio Vladimir Asanović, sekretar Sekretarijata za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO Opštine Berane. Asanović je, tom prilikom, kazao da Memorijal "Slavko Šćekić" nije samo sportski susret, nego i sjećanje na čovjeka, čija su dobrota, entuzijazam i dobročinstvo, ostavili dubok trag u srcima Beranaca i svih koji su ga poznavali.

U dvodnevnom takmičenju učestvovalo je 17 sportista iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Rusije i Crne Gore.

Organizator turnira bio je SPK "Naša Krila" u saradnji sa Opštinom Berane.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније